Tekniske beskrivelser
Kjøp Nathria Mythic Loot Run boost i Shadowlands
Nathria Mythic Lootrun boost vil tillate deg å motta utstyr på maksimalt nivå (på tidspunktet for raidet), ikke glem å fylle på bonusrullmynter for ekstra tyvegods. Du vil kunne kjøpe Nathria Mythic Loot run så snart den første raid fangehullsutvidelsen Shadowlands vil være tilgjengelig på live servere. Boosterne våre vil fullføre hele raidet Nathria Castle for deg i den personlige loot-modusen, du vil motta alt utstyret, prestasjonene og andre gjenstander som har falt til din karakter.
Du kan også delta i raidet selv, kaste deg ut i atmosfæren til raiding og gå gjennom et autentisk fangehull i gotisk stil. For å gjøre dette må du velge tilleggsalternativet “Selfplay” til tjenesten Nathria Mythic Lootrun.
Å kjøpe Nathria Mythic Loot Run her får du:
- Du vil motta prestasjoner for å drepe sjefer i Castle Nathria Mythic-modus.
- Du vil motta mytisk nivåutstyr.
- Du vil motta gull og annen plyndring.
Funksjoner når du bestiller Nathria Mythic Loot Run bære:
- Gjennomføringstidspunktet er 1 dag, du kan be sjefen vår om raidplan.
- Nathria Mythic boost er tilgjengelig for Alliance og Horde-spillere.
- Alle boosters er testet internt og gjennomgår en prøveperiode, og som et resultat velger vi bare de mest pålitelige og velprøvde boosters.
- Boosterne våre bruker ikke programvare eller bots for å øke hastigheten på bestillingen din.
- Vi prøver alltid å bruke VPN i ditt land for å sikre maksimal sikkerhet for kontoen din.
- Når du gjør Nathria Mythic Loot Run-bære, kan vi streame eller gjøre skjermbilder på forskjellige stadier av boostet, hvis du ber om det.
- Nathria Mythic carry er tilgjengelig for følgende regioner - Europa, Amerika, Russland.
- Pilotalternativer er tilgjengelige for dette løftet.
- Castle Nathria Shadowlands Raid Oversikt.
- Du kan bestille andre Shadowlands-tjenester tilsvarende seksjon.
Krav til Nathria Mythic Loot Run boosting:
- Nivå 60 karakter.
- Kontodeling.
- Advarsel! Overføring til vårt booster-gildes rike er påkrevd.
- Advarsel! Når du bestiller Sire Denathrius kill i Mythic-modus, må karakteren din være på 215+ varenivå.
- Vi ber bare om pålogging og passord. Vi vil aldri be om hemmelig svar eller tilgang til e-posten din.
- For denne tjenesten vil vi be deg om å deaktivere autentisering eller konfigurere den slik at den ikke ber om kode ved hver pålogging.
nyttig info
Kontodeling (pilottestet) – denne modusen krever ikke din tilstedeværelse, en av spillerne våre vil være på kontoen din.
Selvspill – i denne modusen kan du fullføre raid-fangehullet med gruppen av våre boostere selv.
Personlig plyndring er en modus der hver karakter i et raid som dreper en sjef mottar en personlig plyndring som er uavhengig av andre spillere. Denne modusen lar deg få et stort antall ting totalt for alle medlemmer av raidet, samt overføre gjenstander til andre spillere som var til stede på sjefens drap.
Bilder
FAQ
1. Jeg ønsker å få opplevelsen av å drepe sjefer.
Å passere fangehullet = loot run. Omfatter ikke coaching (trening), det er klassifisert som en annen tjeneste. Etter å ha ligget død hele kampen, hver sjef, vil du ikke få opplevelsen, men bare komplisere fullføringen av raidforekomsten eller til og med bringe den til kluter. Dermed kan tiden brukt på å fullføre raidet øke flere ganger.
2. Jeg stoler ikke på at noen bruker kontoen min.
Vi forstår bekymringene dine, kontoen din kan ha sjeldne monteringer, kjæledyr, transmog-sett, en stor mengde spillvaluta, eller bare er du redd for at spilleren vil svare på vennene dine via Battle.net-chatten eller i lauget. Vi jobber bare med de beste klanene i verden og sørger for at dette ikke skjer med kontoen din! Vi garanterer også fullstendig integritet for hele beholdningen din, og selvfølgelig vil ikke spillerne våre under noen omstendigheter svare på samtaler.
3. Hvordan vet jeg at jeg ikke ble lurt av byttet?
Det er enkelt. Spillere vil gi skjermbilder av bytte fra hver sjef under din forespørsel. Hvis du vil, kan laug også gi strøm av raidet, og du kan også spore dråpene via laugets side i Armory.
2. Etter å ha mottatt bekreftelse på at passordet ble tilbakestilt, bør du umiddelbart lukke Battle.net-kontoen og ikke sjekke om passordet fungerer eller ikke. Hvis du gjør det, må vi gjenta denne prosedyren om og om igjen.
3. Da må du fortelle dette nye passordet til oss, og vi sender det til spilleren. Vi vil fortelle deg at det noen ganger er nødvendig å endre passord to eller tre ganger.
Så snart spilleren vår kan logge på kontoen din, kontakter vi deg igjen for fremtidige detaljer.







Anmeldelser
Det er ingen omtaler ennå.